Downhill Bowling 2

Downhill Bowling 2 (voor Android) 1.2

Met een bowlingbal door knotsgekke omgevingen rollen

VOOR

  • Mooie beelden
  • Origineel concept

TEGEN

  • Vervelende reclame
  • Kleine menuknopjes

Uitmuntend
8

Downhill Bowling 2 is een gratis spel waarin je een bowlingbal bestuurt. Als zware bal heb je natuurlijk één belangrijk doel: strikes gooien! Tussen het begin en de finish verzamel je bovendien muntjes en diamanten om verder te geraken en punten te scoren.

Wat meteen opvalt aan Downhill Bowling 2 zijn de mooie beelden. Je hebt de keuze uit 3 werelden om in te rollen en deze zien er allemaal prachtig uit. Zo rol je door adembenemende valleien en helpen reuzenpanda's je tijdens de trip. Raak je zo'n vriendelijke beer dan gooit deze je een paar meters omhoog, zodat je ook moeilijk bereikbare muntjes pakt. Elk level heeft 3 uitdagingen voor je in petto: pak alle muntjes, alle diamanten of maak 10 strikes door het omwerpen van alle kegels.

De besturing van Downhill Bowling 2 werkt prima, al vonden wij de pijltjes op het scherm beter werken dan de besturing met de bewegingssensor in je telefoon. Je kiest tussen deze twee door op de Engelse sleutel te tikken in het hoofdscherm. De navigatie door de menu's werkt overigens niet altijd even goed door kleine knopjes.

Downhill Bowling 2 ziet er gelikt uit en speelt lekker. Ondanks de kleine menuknopjes en frequente reclame houdt het menige bowlingfanaat zoet.

Meeste downloads Games voor Android

Meer
Downhill Bowling 2

Download

Downhill Bowling 2 (voor Android) 1.2

Beoordelingen about Downhill Bowling 2